середа, 17 жовтня 2018 00:10

Швейцарія заарештувала $2 млн на рахунках Сергія Курченка

Швейцарія заарештувала $2 млн на рахунках Сергія Курченка
Заарештували рахунки Курченко. Фото: Економіст

Швейцарія заарештувала 2 млн доларів на рахунках, підконтрольних бізнесменові, власникові "Східно-європейської паливно-енергетичної компанії" Сергію Курченку.

"За повідомленням компетентних органів Швейцарської Конфедерації, встановлений один із рахунків, на який, за даними слідства, перераховувалися злочинним шляхом отримані кошти, а також рахунок одного з підконтрольних злочинній організації підприємств на території цієї держави", - йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури.

За запитом ГПУ про міжнародну правову допомогу на зазначених вище рахунках заарештовано кошти в загальній сумі 2 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 140 млн хабара за посаду в Кабміні: Азарову з сином оголосили нову підозру

У березні 2018 року Печерський районний суд Києва на клопотання Генеральної прокуратури України дав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування стосовно бізнесмена Сергія Курченка. У ГПУ стверджують, що збитки, спричинені злочинною організацією, активним учасником якої є Курченко, сягають понад 14 мільярдів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Швейцарія заарештувала $2 млн на рахунках Сергія Курченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути