четвер, 08 грудня 2016 05:16

Супрун пояснила, чому категорично проти держсекретаря МОЗ

Супрун пояснила, чому категорично проти держсекретаря МОЗ

Особа, яку обрали на Держсекретаря МОЗ не може займати цю посаду через конфлікт інтересів, а її ім'я фігурує у корупційних схемах.

Про це написала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун у facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС назвали ім'я нового держескретаря

Як повідомлялося, конкурсна комісія з питань вищого корпусу держслужби державним секретарем Міністерства охорони здоров'я обрала Наталю Шолойко. На даний момент Шолойко є заступником директора по реєстрації фармаконагляду державного підприємства "Державний експертний центр".

"Ми категорично не погоджуємось з результатами конкурсу і бачимо системні прорахунки у процедурі його проведення, яка є не досконалою та потребує ретельного доопрацювання", - зазначила Супрун.

За її словами, Шолойко фігурує у корупційних схемах.

"Ми не можемо працювати в одній команді з людьми, які скомпрометовані або корумповані. Ми безкомпромісні, бо йдеться про Держсекретаря МОЗ - міністерства, від якого залежить здоров'я кожного українця", - наголошує Супрун.

Нагадаємо, 10 грудня 2015 року Верховна Рада ухвалила законопроект, який передбачає введення інституту державних секретарів у міністерствах, що організовують роботу апарату міністерств.

Зараз ви читаєте новину «Супрун пояснила, чому категорично проти держсекретаря МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути