вівторок, 08 липня 2008 09:50

Сацюк передав мільйон доларів на виборчу кампанію Ющенка у 2004 році

Колишній перший заступник глави СБУ Володимир Сацюк через Давида Жванію передавав певну суму грошей на виборчу кампанію Віктора Ющенка в 2004 році. Про це Жванія повідомив в інтерв"ю "Українській правді".

За словами політика, Сацюк передавав кошти задовго до вечері, на якій Ющенко нібито був отруєний. Депутат підкреслив, що Ющенко знав про ці гроші. Він відзначив, що сума складала близько мільйона доларів.

"Тоді Ющенко не був офіційним кандидатом в президенти. Тому не можна сказати того, що Сацюк брав участь у виборчій кампанії", - відзначив парламентарій.

Жванія повідомив, що  Сацюк давав гроші особисто йому. "Він чудово знав, що у нас були проблеми з фінансуванням", - заявив політик.

Нагадаємо, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Сацюка згідно ч.2 ст.423 Кримінального кодексу України (зловживання військовою посадовою особою службовим положенням, що призвело до тяжких наслідків).
Зараз ви читаєте новину «Сацюк передав мільйон доларів на виборчу кампанію Ющенка у 2004 році ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути