середа, 25 квітня 2018 19:22

Саакашвілі планує повернутись в Україну

Саакашвілі планує повернутись  в Україну
Екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі вважає, що НАБУ "закінчилось". Фото: Гордон

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі у своєму Facebook відреагував на заяву директора НАБУ Артема Ситника про "плівки Онищенка".

"Щооо!? А те, що після цих плівок Порошенко і Кононенко взяли $ 10 млн хабара у вигляді газу, а зі Злочевського зняли звинувачення!? Те, що Ситник не побачив навіть підстави для початку розслідування і так поспішно виступив із заявою, ставить хрест на його колись багатообіцяючій кар'єрі".

Саакашвілі додав, що НАБУ на цьому "закінчилось".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі знайшов роботу

"Сьогодні Ситник і НАБУ безславно закінчилися! Ось так буває, коли люди здуваються. Дуже шкода! Мені не знадобиться допомога Ситника, коли ми прийдемо до влади, ми посадимо Порошенка, Ахметова та інших олігархів моментально, без зайвих церемоній. Ситник свій шанс вже упустив. Шкода, що Артем не послухався моїх попереджень".

18 квітня нардеп-утікач Олександр Онищенко вийшов у ефір одного з українських телеканалів. Він включив аудіозапис своєї розмови з чоловіком, голос якого подібний до президента Петра Порошенка. На записі чоловіки домовляються щодо екс-міністра екології Миколи Злочевського, який володіє газовидобувною компанією Burisma. За словами Онищенка, президентові запропонували частку в компаніях Злочевського. Після цього проти екс-міністра часів Януковича закрили всі кримінальні справи.
25 квітня керівник НАБУ Ситник заявив, що Онищенку пропонували передати його записи. В НАБУ кажуть, що в Онищенка питали про ці "плівки" в рамках розслідування так званої "газової схеми" в форматі відео-конференції у грудні 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі планує повернутись в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути