Ексклюзиви
субота, 07 квітня 2018 10:39

Саакашвілі знайшов роботу

Саакашвілі знайшов роботу
Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі буде працювати лектором в Академії спікерів Нідерландів. Фото: facebook.com/SaakashviliMikheil

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі буде працювати лектором в Академії спікерів Нідерландів.

Про це він повідомив у Facebook

"Домовився з Академією спікерів Нідерландів про співробітництво. Поки я в Європі, буду заробляти на життя лекціями. В Академії дуже класний колектив, мене вони вразили хорошим знанням специфіки нашого регіону і правильними цінностями.

Сподіваюся, довго читати лекції мені не доведеться, а досвід буду використовувати не для лекцій, а для усунення олігархів від влади і реальної реформації", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі різко відповів на заяву Порошенка

Міхеіла Саакашвілі позбавили українського громадянства в кінці липня 2017-го, коли він був за межами України. Він повернувся 10 вересня. В'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону дістався автобусом і незаконно перетнув його разом з 60 особами. Деякі з них застосовували силу до прикордонників.

Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині українського кордону і зобов'язав заплатити штраф.

12 лютого Саакашвілі затримали у ресторані Києва. Українські правоохоронці висунули екс-президенту Грузії екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі звинувачення, що він отримав від бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в Росії, півмільйона доларів на організацію протестних акцій в Україні.

Пізніше Саакашвілі депортували до Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі знайшов роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути