пʼятниця, 21 березня 2008 12:11

"Тимошенко небезпечна для цілісності держави"

"Ці 100 днів роботи уряду Тимошенко показали неспроможність Юлії Володимирівни в планомірній і стабільній роботі". Так вважає народний депутат від Комуністичної партії України Катерина Самойлик. За її словами, "ці 100 днів роботи уряду Тимошенко показали, що Юлія Володимирівна може існувати і діяти тільки на ґрунті конфліктів усередині коаліції, усередині держави і за межами держави".

"Тому, така людина є небезпечною для цілісності держави, для економіки країни, для соціальних програм, і я думаю, що не за горами той час, коли Президент висловить їй недовіру", - вважає Катерина Самойлик.

Коментуючи інформацію про те, що уряд має намір запросити парламентську опозицію для участі 27 березня у своєму розширеному засіданні, присвяченому результатам роботи Кабміну в перші 100 днів діяльності, комуністка відзначила:

"Я не знаю, чи буде хтось від КПУ  присутнім на цьому засіданні. Я не думаю, що 100 днів - це такий великий термін і є великі результати, щоб усіх збирати з цього приводу. Пройшли перші 100 днів, значить потрібно тихесенько зібратися, проаналізувати свої недоліки і рухатися вперед. А зараз розповідати про те, що все добре, коли в нас у країні галопуюча інфляція, коли в нас ростуть ціни, коли багато інших соціальних питань застопорені, у тому числі і питання виплати заощаджень, - це не час для того, щоб влаштовувати бенкет під час чуми".

За матеріалами:  ИМК

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко небезпечна для цілісності держави"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути