Ексклюзиви
вівторок, 17 лютого 2009 14:23

"Регіони" вирішили не лаятись на людях

"Регіони" вирішили не лаятись на людях
Члени ради фракції Партії регіонів ухвалили рішення про утримання від взаємних звинувачень на адресу однопартійців.

Про це сказала "регіоналка" Ганна Герман, відповідаючи на питання, чи правда, що на засіданні фракції у понеділок було оголошено мораторій на взаємні звинувачення.

"Це не мораторій. Всі депутати дійшли спільної думки, що нам треба разом виконувати нашу програму і всі наші дрібні суперечки і конфлікти йдуть на користь лише нашим опонентам. Як люди мудрі, усі конфліктуючі особи дійшли такої думки", - сказала вона.

Герман зазначила, що члени ради фракції похвалили Андрія Клюєва за те, що він єдиний "не виніс на пресу конфліктну ситуацію".

"Великі цілі люблять тишу, так само, як і гроші. Тому той, хто ставить на великий інтерес, на перспективу, повинен розуміти, що дрібні перепони на шляху до цих цілей треба переступати", - сказала вона.

У Партії Регіонів, не дивлячись на її зовнішню єдність, існує безліч груп впливу: по-перше, група Сергія Льовочкіна-Юрія Бойка (обидва вважаються близькими до власника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа і радикально налаштовані проти Тимошенко), по-друге, група Ріната Ахметова-Бориса Колесникова, по-третє, група Андрія Клюєва - донецького бізнесмена, якого вважають найактивнішим прихильником союзу "Регіонів" і БЮТ.

За матеріалами: Gazeta.ua, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вирішили не лаятись на людях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути