пʼятниця, 13 лютого 2009 14:40

Льовочкін: У команду Клюєва входить бригада екс-кагебешників

Льовочкін: У команду Клюєва входить бригада екс-кагебешників
Народний депутат фракції Партії регіонів Сергій Льовочкін переконаний, що розколу в Партії регіонів немає, але його намагаються спровокувати чутки, які готуються за завданням Андрія Клюєва.

Про це Льовочкін заявив в інтерв"ю тижневику "Фокус".

"Від них можна чекати чого завгодно, тому що в цю команду входить бригада екс-кагебешників, навчених професійному провокаторству", - сказав він.

На думку Льовочкіна, такі дії служать свідоцтвом того, що на даному етапі регіонал Клюєв підтримує Юлію Тимошенко.

Клюєви - це "бариги"

"Я помітив: чим більше я критикую прем"єр-міністра, тим активніше працюють проти мене. Нещодавно було засідання.., де, після того, як Юрій Бойко звинуватив Тимошенко в здачі національних інтересів при підписанні газової угоди, Андрій Клюєв виступив адвокатом Тимошенко і зажадав від Бойка, щоб він приніс вибачення. Які ще потрібні докази того, на кого працюють ці люди?" - заявив він.

Проте зрадником партії Клюєв все ж таки не є, переконаний Льовочкін. Зате в список зрадників Партії регіонів депутат зарахував Тараса Чорновола і Василя Грицака. "Я б не хотів, щоб їх виключили, я б хотів, щоб вони вийшли з гіпнотичного стану і знову почали працювати на Партію регіонів.

Клюєви жодного разу не голосували проти партії. Це люди, які допомагають іншим, але зрадниками їх назвати язик не повертається. Ось слово "бариги" підходить", - відзначив Льовочкін.

Нагадаємо, що в Партії Регіонів вибухнув політичний скандал між різними групами впливу: Сергія Льовочкіна-Юрія Бойка (обидва вважають близькими до власника "Росукренерго" Дмитра Фірташа і радикально настроєними проти Тимошенко), Ріната Ахметова-Бориса Колесникова і групою Андрія Клюєва - донецького бізнесмена, якого вважають найактивнішим прихильником союзу Регіонів і БЮТ.

За матеріалами: Обком, Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Льовочкін: У команду Клюєва входить бригада екс-кагебешників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути