Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2009 17:58

Льовочкін оскаржить рішення суду за позовом Медведчука

Льовочкін оскаржить рішення суду за позовом Медведчука
Адвокати "регіонала" Сергія Льовочкіна заявляють, що рішення Печерського райсуду Києва за позовом Віктора Медведчука буде "негайно оскаржено".

Про це йдеться у заяві адвокатів Валерія Винокурова та Людмили Куклєвої.

Адвокати заявляють, що "політична заангажованість та цинічне беззаконня стали візитною карткою цього судового процесу".

Вони зазначають, що "суд не мав права відкривати провадження в силу порушення правил підсудності" і також розглянув "справу тільки в одному судовому засіданні, яке безперервно тривало 11 годин", під час якого "створював перешкоди для реалізації відповідачами своїх прав".

Адвокати також заявляють "рішучий протест проти суддівського свавілля та безпрецедентного нехтування законом", яке, на їхню думку, мало місце при розгляді позову суддею Печерського райсуду Києва Сергієм Вовком.

Як відомо, Печерський райсуд Києва в повному обсязі задовольнив позовні вимоги Медведчука до Юрія Бойка і Льовочкіна про захист честі, гідності та ділової репутації.

Суд визнав наклепницькою і такою, що не відповідає дійсності, інформацію, поширену Бойком і Льовочкіним, про причетність Медведчука до зриву газових переговорів, а також до посередництва в газовій сфері, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін оскаржить рішення суду за позовом Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути