вівторок, 10 лютого 2009 15:00

Шуфрич обізвав Льовочкіна сміттям. Розбірки тривають...

Шуфрич обізвав Льовочкіна сміттям. Розбірки тривають...
"Регіонал" Нестор Шуфрич заявляє, що його однопартійцю Сергію Льовочкіну не вдасться здійснити розкол у Партії регіонів.

Про це він сказав, коментуючи заяву Льовочкіна про те, що деякі його колеги намагаються "здати" партію БЮТ.

"Якщо хтось думає, що Льовочкін своїми заявами виносить сміття з хати, то все набагато простіше: насправді у великому, міцному і світлому будинку, що зветься Партією регіонів, сміттям є сам пан Льовочкін", - вважає Шуфрич.

"І навіть не сміттям, а "придорожнім пилом", який, як ви знаєте, вміє проникати в найвужчі щілини. Пилом, який тихо і непомітно лежить до пори до часу, але чим раніше його виметуть, тим менше від нього шкоди. Я думаю, що вся проблема в тому, що його вчасно не струсили, а тепер він піднявся стовпом", - додав він.

Льовочкін перешкоджав Януковичу

Шуфрич також стверджує, що в 2004 році Льовочкін перешкоджав президентству Януковича.

"Він водив до Кучми посланників Ющенка панів Порошенка, Червоненка, Третьякова та інших з єдиною метою: не допустити, щоб крісло Президента дісталося тому, кому воно повинно було належати по праву - Віктору Януковичу", - сказав він.

У 2005 році, за словами Шуфрича, Льовочкін, будучи першим помічником Литвина, "розгулював по парламенту в помаранчевій краватці, при цьому постійно консультуючись з першим помічником Ющенка - Третьяковим".

"Саме в тому 2005-му, коли наші товариші або були кинуті у в"язниці, лікарні, або змушені були емігрувати. Шкода, що Володимир Литвин, мабуть, поскромничає і не захоче підтвердити мої слова, оскільки він не з чуток знає, як це відбувалося і яка роль у цьому Сергія Льовочкіна", - сказав Шуфрич.

"Відомо, що Льовочкін ніколи не був публічною людиною - це не його стиль. Те, що у відповідальний передвиборчий період він раптом став провокувати розкол у нашій партії і пішов ва-банк - нонсенс", - додав він.

На думку Шуфрича, "цілком очевидно, в чиїх інтересах він це робить".

"Видно, його господарям сьогодні дуже не солодко, раз вони кинули у відкритий бій такого цінного агента", - сказав він.

"Але це завдання професійний провокатор Льовочкін вже провалив - з Партією регіонів такі номери не проходять", - додав Шуфрич.

На його думку, "ці провокації" отримають "належну оцінку з боку членів Партії регіонів".

"Цей процес вже незворотній, і найближчим часом всі крапки будуть розставлені", - каже Шуфрич.

Не сподобалась поведінка Льовочкіна і Борису Колеснікову. Він сказав, що "регіонал"-заколотник  ініціював відставку уряду без залучення необхідних 226 голосів нардепів. Мовляв, так він виставив на посміховисько Партію регіонів і зіграв на руку Юлії Тимошенко.

- Льовочкін і Бойко в партії трохи більше року і якщо їх виключать, то це пройде непомітно, - каже Колесніков. - Хіба вони мають якусь вагу і за ними стоїть електорат? Якщо у них є тільки гроші, то нехай ідуть до виборця і пояснюють, звідки у них ці гроші.

Обурюється, що Льовочкін обізвав окремих "регіоналів" корупціонерами. Хоча прізвищ не назвав:

- Він же дрібний чиновник, який їздить на броньованому "мерседесі" за півмільйона доларів і має з десяток охоронців, а перед суспільством не може задекларувати навіть покупку "Жигуля". Нехай же він називає імена. Я мрію, щоб він назвав моє прізвище, бо мені буде що відповісти.

Втихомирити конфлікт намагається Інна Богословська (з группи Льовочкіна), яка закликає своїх колег помовчати . "Це індивідуальні і суб"єктивні розборки і їх треба припинити, - каже Богословська. - Я не бачу причин і можливості виключати Льовочкіна та Бойка із партії - це буде великою помилкою. Я раджу всім своїм колегам замовкнути".

За матеріалами: Українська правда, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич обізвав Льовочкіна сміттям. Розбірки тривають...». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути