Ексклюзиви
вівторок, 20 січня 2009 14:36

Медведчук подав до суду на Бойка і Льовочкіна

19 січня Віктор Медведчук подав судовий позов про захист своєї честі, гідності і ділової репутації проти Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна.

Приводом для позову стала "наклепницька інформація", оприлюднена народними депутатами 14 і 15 січня про те, що нібито прем"єр Тимошенко лобіювала інтереси фірми Віктора Медведчука й Ігоря Бакая на газових переговорах у Москві.

16 січня 2009 р., Віктор Медведчук направив членам фракції Партії регіонів народним депутатам Юрієві Бойку і Сергієві Льовочкіну офіційну вимогу про спростування в триденний термін наклепницької інформації. Але за цей час необхідні вибачення принесені не були.

Адвокатами Медведчука були спрямовані запити в Державний комітет фінансового моніторингу, податкову адміністрацію, Державний комітет земельних ресурсів, Київське бюро технічної інвентаризації і Держдепартамент автоінспекції з проханням надати перелік українських і офшорних активів Бойка і Льовочкіна, а також перелік земельних володінь, нерухомого майна і транспортних засобів у рамках забезпечення вищевказаного позову про захист честі, гідності і ділової репутації Медведчука, цитує прес-службу Медведчука Обком.
Зараз ви читаєте новину «Медведчук подав до суду на Бойка і Льовочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути