пʼятниця, 16 січня 2009 15:01

Медведчук дав Бойку і Льовочкіну три дні на вибачення

Медведчук дав Бойку і Льовочкіну три дні на вибачення
Екс-глава адміністрації президента України Віктор Медведчук направив членам фракції Партії регіонів, народним депутатам України Юрію Бойку і Сергію Льовочкіну офіційну вимогу про спростування "наклепницької інформації" про нібито його причетність до лобіювання інтересів якихось посередників в газових відносинах між Україною і Росією.

Про це в п"ятницю повідомили в прес-службі Медведчука.

У вимозі пропонується Бойку і Льовочкіну в триденний термін спростувати "всю наклепницьку і недостовірну інформацію про Медведчука тим же публічним способом, яким ця інформація розповсюджувалася, а також принести свої вибачення особисто Медведчуку".

Крім того, адвокати Медведчука направили запити в Державний комітет фінансового моніторингу, Державну податкову адміністрацію, Державний комітет земельних ресурсів, Київське бюро технічної інвентаризації і Держдепартамент автоінспекції з проханням надати перелік українських і офшорних активів цих "регіоналів"-кривдників

Його адвокати також просять надати перелік земельних володінь, нерухомого майна і транспортних засобів в рамках забезпечення позову про захист честі, гідності, ділової репутації і відшкодування морального збитку цими особами.

Раніше Бойко заявив, що справжньою причиною зриву українсько-російських газових переговорів стало лобіювання прем"єром Юлією Тимошенко інтересів компанії FkrttUniversalSwissland, фактичними власниками якої є екс-глава адміністрації президента Леоніди Кучми В.Медведчук і екс-глава "Нафтогаз України" Ігор Бакай.

Раніше прем"єр-міністр України Тимошенко звинуватила члена Партії регіонів Бойка, його колегу за депутатською фракцією Партії регіонів Льовочкіна і співвласника Rosukrenergo Дмитра Фірташа в причетності до зриву переговорів з постачань російського газу до України, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук дав Бойку і Льовочкіну три дні на вибачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути