неділя, 25 лютого 2007 15:31

"Регіоналам" угода між БЮТ і "Нашою Україною" нагадала мексиканський серіал

Член Партії регіонів Сергій Льовочкін заявив, що підписання угод між БЮТ і НУ нагадує мексиканський серіал, повідомили у прес-службі партії.

- Історії з підписанням угод між БЮТ і Нашою Україною нагадує мексиканський серіал, і сьогоднішня угода – є черговою серією, – прокоментував Льовочкін підписання угоди про створення єдиної опозиції між БЮТ і НСНУ.

За його словами, "виборці втомилися рахувати спроби цих політичних сил склеїти уламки розбитого горщика".

Сьогоднішні заяви Віктора Балоги і, зокрема, щодо нібито здійснення урядом державного перевороту Льовочкін назвав провокацією, що межує з хамством. Такі заяви, на його думку, свідчать про політичну безвідповідальність людей, які їх роблять.

- Спроби до державного перевороту ми бачимо в діях інших політичних сил, які для цього намагаються дестабілізувати ситуацію в країні, а не в діях антикризової коаліції і уряду, – наголосив Льовочкін.

- Дострокові вибори, якщо вони і відбудуться, а я впевнений, що їх не буде, не принесли б бажаного тим, хто їх так прагне, – зазначив Льовочкін.

Нагадуємо, 24 лютого Голова Ради Блоку "Наша Україна" Віктор Балога і Голова "БЮТ" Юлія Тимошенко підписали угоду про Об"єднану опозицію між "Нашою Україною" та Блоком Юлії Тимошенко.

Раніше Балога заявив, що Україні необхідні дострокові вибори, а Президент скористається конституційним правом розпуску парламенту, якщо підстави для цього з"являться, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналам" угода між БЮТ і "Нашою Україною" нагадала мексиканський серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути