вівторок, 20 травня 2008 12:39

"БЮТ, очистися від бруду!" - прихильники Черновецького під вікнами Тимошенко

Близько 1 тис. прихильників Блоку Леоніда Черновецького під будинком Кабінету Міністрів вимагають від блоків Юлії Тимошенко, "Наша Україна - Народна Самооборона" і Віталія Кличка виключити зі своїх списків на вибори Київської міської ради представників будівельних компаній.

Учасники мітингу тримають у руках плакати "Нахабним забудовникам не місце в Київраді!", "БЮТ, очистися від бруду!", "Кияни проти незаконної забудови", "Юлю, влаштуй своєму списку "чистий четвер"!".

Зі слів однієї з організаторів мітингу, співголови фракції Блоку Черновецького в Київраді Алли Шлапак, Блок Черновецького закликає БЮТ, "Нашу Україну - Народну Самооборону" і Блок Віталія Кличка виключити до 25 травня зі своїх списків представників будівельних компаній.

"Ми заявляли вже неодноразово. Поки що ми не були почуті представниками Блоку Юлії Тимошенко, лідерами "Нашої України - Народної Самооборони", Блоку Віталія Кличка... Виключите забудовників зі своїх списків, тому що в першій десятці Блоку Кличка перебуває один з найбільших забудовників столиці - це компанія "XXI століття", у БЮТ перебувають забудовники, які захопили в Шевченківському районі компанію " Каштан-Місто", - сказала він.

Вибори пройдуть 25 травня, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ, очистися від бруду!" - прихильники Черновецького під вікнами Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути