середа, 18 жовтня 2017 16:05

Псевдомайдан Саакашвілі перетворився на фарс - політолог

Псевдомайдан Саакашвілі перетворився на фарс - політолог
Політолог Володимир Цибулько заявив, що мета Саакашвілі й Тимошенко - не політичні закони, а недопущення прийняття закону про Росію-агресора. Фото: Политтехнолог

Події цього тижня навколо Верховної Ради - це не Майдан, це більше схоже на Антимайдан і може перетворитися на контрреволюцію за гроші олігархів і Москви. "Хоча, організаційна неспроможність організаторів, будемо сподіватися, провалить і цей план", - так оцінив організовані Міхеілом Саакашвілі мітинги політолог Володимир Цибулько.

"Адже по гаслам уже видно, що мета Саакашвілі й Тимошенко - не політичні закони, а недопущення прийняття в цілому закону про Росію-агресора. Показово, що ті самі люди блокували голосування за визнання Росії агресором два тижні тому, і провокують нацгвардійців на бійки зараз.

Прикро, що протестувальників використовують "втемну" і таким чином відволікають величезні сили Нацгвардії на стримування можливих атак. Силові акції під парламентом воюючої країни - це спроба розкрити східний фронт для ворога. Спадає на думку порівняння з Крутами, коли сто років тому курсантам не прислали допомогу, бо тримали війська для захисту від повстання більшовиків.

Тимошенко та Саакашвілі борються зараз за владу, а не за українців. Але не можна імітувати Майдан, навіть якщо в тебе неабиякі артистичні таланти. Історія повторювалася як драма на справжніх Майданах, а зараз це може перетворитися лише на фарс", - резюмує експерт.

Зараз ви читаєте новину «Псевдомайдан Саакашвілі перетворився на фарс - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути