четвер, 20 вересня 2007 09:17

Прихильник Януковича намагався спалити людей Луценка на Херсонщині

У районному центрі Новотроїцьке Херсонській області прихильник Партії регіонів напав на агітаторів блоку "Наша Україна - Народна самооборона", облив намет, розташований біля ринку, агітматеріали і самих агітаторів технічною оливою і, на думку агітаторів, планував їх підпалити.

Як повідомив керівник Новотроїцкого штабу НУ-НС Андрій Немченко, під час нападу молодчик викрикував, як він "ненавидить помаранчевих, і любить Януковича". Присутній під час нападу Немченко намагався самостійно затримати нападника, але йому перешкодили директор ринку і два його охоронці.

Немченко також сказав, що написав відповідну заяву в правоохоронні органи. Особа нападника вже встановлена - це місцевий житель, який працює в пункті прийому металобрухту. Правоохранці наразі розшукують підозрюваного в нападі для узяття пояснень щодо інциденту.

Раніше депутат Цюрупінської райради від партії "Наша Україна "Григорій Макаренко потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою після спілкування з своїм колегою від Партії регіонів, якого нашоукраїнець назвав на сесії ради серед тих, хто лобіює інтереси організаторів вирубки акацієвих лісосмуг поблизу села.


За матеріалами УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Прихильник Януковича намагався спалити людей Луценка на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути