четвер, 04 грудня 2008 15:44

Президент Таджикистану відвідав могилу брата-утопленика на Львівщині (ФОТО)

Президент Республіки Таджикистан Емомалі Рахмон відвідав могилу свого брата, у м. Рава-Руська (Львівська обл.), в середу, 3 грудня.
Цього дня почався державний візит до України. Рахмонов на знак подяки подарував телевізор і два комп"ютери Рава-Руській гімназії, учні якої доглядають за могилою його брата. Президент Таджикистану відвідує могилу брата вже удруге, вперше він побував тут в 2001 році. 

Файзіддін Рахмонов загинув під час служби у рядах Радянської Армії в кінці 50-х років минулого сторіччя при виконання службового обов"язку. Солдат Файзіддін Рахмонов потонув в місцевому ставку. Нікого з батьків і трьох братів на похоронах не було. А перевезти останки на батьківщину не дозволяють ісламські традиції. Тільки сім років тому нинішній президент Таджикистану вперше відвідав могилу брата.


Як повідомив журналістів віце-прем"єр України, який супроводжував Президента Таджикистану, в ході робочої зустрічі українська сторона обговорила з Президентом і представниками уряду Таджикистану механізми збереження економічного співробітництва між державами. Візит триватиме до 5 грудня.

Фото Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Президент Таджикистану відвідав могилу брата-утопленика на Львівщині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути