четвер, 29 жовтня 2015 17:40

Під стінами Кабміну зібрався "тарифний антимайдан"

Під стінами Кабміну зібрався "тарифний антимайдан"
ukrinform.ua

У Києві під будівлею Кабінету Міністрів розпочалася акція представників громадськості, які виступають проти проведення "тарифного" або будь-якого іншого майдану.

За словами активістів, такі майдани можуть нашкодити державі.

Близько 200 активістів зібралися поблизу місця, де вже другий тиждень поспіль триває безстрокова акція "Тарифний майдан", організована Радикальною партією Олега Ляшка. Для уникнення сутичок між "тарифними майданівцями" та "антимайданівцями" спочатку близько 150 бійців Національної гвардії перекрили вхід до Маріїнського парку, а згодом нацгвардійці перейшли на протилежний бік вулиці Грушевського, розосередилися поруч із наметами біля Кабміну.

"Ми, громадськість, зібралися та вирішили висловити свою позицію проти цього проплаченого майдану Ляшка. Хочемо сказати "ні" новому майдану, який може остаточно знищити нашу країну", - сказала активістка, одна з організаторів акції Олена Горбатова.

За її словами, участь у заході сьогодні беруть усі небайдужі до ситуації в Україні, які сконтактувалися через соціальні мережі та вийшли сюди, щоби публічно висловити своє ставлення до подій та намірів деяких політиків дестабілізувати ситуацію в країні. "Звісно, ми виступаємо не за високі тарифи, ми - за високі зарплати, за європейські підходи, але ми точно проти нового майдану", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Під стінами Кабміну зібрався "тарифний антимайдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути