четвер, 10 травня 2007 09:38

Ніколя Саркозі дізнався про існування України в 2004 році

Про дивовижні факти з життя нового президента Франції Ніколя Саркозі повідав його близький друг і скандально відомий видавець Омар Арфуш.

Як розповів Омар Арфуш, Ніколя Саркозі книг не читає. Про те, що відбувається в республіці та світі дізнається з ТБ-новин і документальних фільмів. Абсолютно не знайомий з класичною музикою, але добре розуміється на сучасній естраді, адже сучасних співаків постійно крутять по телевізору.

Арфуш стверджує, що для Саркозі Україна до "помаранчевої революції" була невіддільною частиною Росії, тому що вони разом входили до СРСР. Тільки репортажі з Майдану в 2004 році допомогли йому зрозуміти, що це окрема країна".

Нинішній французький президент не розуміється на живописі і надає перевагу в своїх офісах простому сучасному дизайну. "Але це не означає, що Саркозі недалека, нерозумна і неосвічена людина, просто у нього своє джерело знань - телевізор", - пояснив Арфуш.

У Саркозі було дуже багато коханок. З більшістю зі своїх жінок він спав всього один раз і більше з ними не бачився, але з журналісткою з "Фігаро" на ім"я Анна він підтримував тривалі стосунки.

В тому, що він буде президентом Франції, Саркозі був упевнений ще в дитинстві. За спогадами однокласників, Ніколя якось в 11 років заявив, що буде главою країни. Улюблений же його історичний діяч зі шкільної лави - Наполеон Бонапарт.

У 2002 році безліч іронії у французькому суспільстві викликала історія з пошуком вкраденого у сина Саркозі мотоцикла. У Франції щорічно крадуть тисячі мотоциклів і поліція рідко знаходить викрадачів і ще рідше повертає власникам їхнє майно. Але транспортний засіб його сина знайшли через 12 годин після пропажі, причому із залученням експертизи по ДНК. Тоді Саркозі був міністром внутрішніх справ, повідомляє газета Сегодня..

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі дізнався про існування України в 2004 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути