понеділок, 04 грудня 2017 15:49

НАБУ перевіряє, за що Льовочкін купив будинок на Лазуровому березі

НАБУ перевіряє, за що Льовочкін купив будинок на Лазуровому березі
Сергій Льовочкін. Фото: informator.news

Національне антикорупційне бюро перевіряє законність придбання нардепом від "Опозиційного блоку" Сергієм Льовочкіним нерухомості на півдні Франції.

Про це йдеться в клопотанні детектива, в якому він просив надати доступ до низки договорів про купівлю землі Льовочкіним у Київській області, пише "Слово і діло".

За даними НАБУ, Льовочкін придбав будинок у муніципалітеті Сен-Жан-Кап-Ферра на Лазуровому березі за понад €40 млн.

НАБУ просить суд надати доступ до договорів купівлі-продажу не тільки цього будинку, але і земельних ділянок в Обухові та Обухівському районі Київської області загальною площею понад 11 га. У клопотанні зазначено, що нардеп у своїй декларації вказав будинок у Київській області загальною площею майже 1056 м2.

При цьому детективи НАБУ вважають, що Льовочкін не надав достатніх доказів законності своїх придбань і загальна вартість нерухомості Льовочкіна не відповідає задекларованим доходам парламентаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники зробили "офшорними" більше тисячі квартир

У МВС повідомили, що екс-глава Адміністрації президента Януковича, народний депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін через підконтрольні йому офшорні компанії легалізував частину злочинних коштів шляхом придбання нерухомості у різних країнах світу.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ перевіряє, за що Льовочкін купив будинок на Лазуровому березі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути