вівторок, 18 грудня 2018 09:31

Можливий сценарій, за якого Порошенко не йтиме в президенти - експерт

Можливий сценарій, за якого Порошенко не йтиме в президенти - експерт
Петро Порошенко виграв вибори 2014 року у першому турі. Фото: d.digests.nhub.news

Нинішній глава держави Петро Порошенко може відмовитися від участі у президентських виборах, якщо опитування покажуть його низький рейтинг.

Про це сказав політичний консультант Руслан Бортнік в ефірі "112 Україна", коментуючи прес-конференцію Порошенка 16 грудня.

"Це демонстрація президента, що він готовий продовжувати боротьбу за переобрання, але ще не прийняв рішення, чи буде балотуватися. Не виключаю сценарій, за якого він не буде балотуватися. Це стане відомо ближче до кінця року, коли на стіл в Адміністрації президента ляжуть опитування громадської думки, які покажуть, чи є перспективи у президента, чи дало електоральний ефект те ж питання томосу. Лише після цього він буде ухвалювати рішення", - сказав Бортнік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчук може переламати перебіг виборів президента

31 грудня в Україні розпочнеться офіційна президентська виборча кампанія. Самі вибори відбудуться 31 березня. Уже зараз про намір брати участь у виборах президента заявили 28 осіб. Найбільше кандидатів у президенти було на виборах 2004-го - 26. Найменше 1991-го – 6.

Президент Петро Порошенко на прес-конференції 16 грудня заявив, що це недоречний час для оголошення про намір брати участь у виборах глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Можливий сценарій, за якого Порошенко не йтиме в президенти - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути