понеділок, 10 грудня 2018 14:56

Вакарчук може переламати перебіг виборів президента

Вакарчук може переламати перебіг виборів президента
Святослав Вакарчук своїм рішенням може змінити хід президентської виборчої кампанії.

Якщо лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук підтримає кандидата у президенти Анатолія Гриценка, той може потрапити до другого туру і виграти у всіх. Про це Gazeta.ua сказав політтехнолог Олексій Голобуцький.

Експерт прокоментував сьогоднішню заяву Віктора Чумака про підтримку Гриценка і спільний похід обох на парламентські вибори.

"Гриценко починає реальну роботу. У нього третє-п'яте місце в рейтингу, від 6 до 8%. У будь-якому разі це вже мінімум фракція у наступному парламенті. Для цього йому треба добре зіграти на президентських виборах.

Вакарчуку буде важко конкурувати із Зеленським. А от якщо підтримає Гриценка, то допоможе йому потрапити до другого туру. А там колишній міністр оборони виграє у всіх.

Садовий вирішив проводити власну президентську кампанію, яка плавно переходить у парламентську. Щоб знову отримати фракцію — невелику, але ж свою, ніж розчинитися у партійному проекті Гриценка.

З іншого боку, об'єднуватися — це краще, ніж йти самому. З точки зору ресурсів — медіа, людей, грошей. У Гриценка їх мало, а ЗМІ він не має", - каже політтехнолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко використав лозунг помаранчевої революції

Народний депутат і лідер громадянського руху "Хвиля" Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка як єдиного кандидата на посаду глави держави. Про це він заявив на спільному брифінгу у понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук може переламати перебіг виборів президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути