середа, 02 грудня 2020 10:55

Мілованов повернувся в команду Зеленського

Мілованов повернувся в команду Зеленського
Мілованов повернувся у команду Зеленського у якості фактчекера. Фото:Рбк-Україна

Колишній міністр економічного розвитку Тимофій Мілованов повернувся в команду Володимира Зеленського як радник глави Офіса президента.

Про це він розповів в інтерв'ю "Лівий берег".

Мілованов стверджує, що після своєї відставки не втратив зв'язку з Офісом президента.

"Кілька тижнів тому мене попросили приїхати на зустріч глава Офіса і президент. У нас з ними залишилися хороші стосунки. Мені запропонували, щоб я час від часу давав поради в тій чи іншій ситуації - як людини, яка розуміє, як працює політика зсередини, і в той же час не переживає з приводу того, що його звільнять. Людину, яка може сказати правду. Як я бачу свою роль: це альтернативна точка зору збоку незамиленим поглядом", - розповідає колишній міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 тис. грн для бізнесу: хто не отримає допомогу

Тимофій Мілованов додає, що діалоги про співпрацю з Офісом президента розпочалися влітку. Тоді він вже почав консультувати владу. Ексміністр каже, що виступає фактчекером у вузьких напрямках та надає альтернативну точку зору.

"Я вірю, що результат народжується в конфлікті, у дискусії. І вірю, що я один з небагатьох людей, які приймають це не індивідуально, а як боротьбу ідей. І ось це може бути корисно державі і людям, які керують державою", - розповідає Мілованов.

Тимофій Мілованов - президент Київської школи економіки. Працював міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з 29 серпня 2019 року по 4 березня 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Мілованов повернувся в команду Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути