субота, 23 березня 2019 08:55

Ляшко програє Тимошенко по рівню драматургії - психолог

Ляшко програє Тимошенко по рівню драматургії - психолог
"Юрій Бойко зробив прекрасну кар'єру, але вокально-речові навички у нього жахливі" - психолог Валентин Кім. Фото: Тарас Подолян

З-поміж усіх кандидатів у президенти найкраще комунікує із виборцями Юлія Тимошенко. У цьому плані в неї практично немає конкурентів.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів психолог Валентин Кім.

" Юлія Тимошенко має хороші драматичні дані, прекрасно володіє голосом, інтонацією, тембром, точно розставляє акценти. У цьому плані серед інших кандидатів конкурентів у неї немає", - сказав Валентин Кім.

"Анатолій Гриценко - людина з чітким, структурованим мисленням. Та в нього поганий зоровий контакт із аудиторією - його очі завжди опущені. Достатньо хороші навички комунікації має Олег Ляшко. По рівню драматургії він програє Юлії Тимошенко, але вміє привертати і утримувати увагу", - додав психолог.

За його словами, найгірше комунікує із народом Юрій Бойко.

"Він зробив прекрасну кар'єру, але вокально-речові навички у нього жахливі. Спілкується з виборцями, виходячи із командно-адміністративного стилю. Щоб його комунікація була більш ефективною, з'явився Вадим Рабинович. Він добре компенсує недоліки Бойка: володіє харизмою, гнучкістю, вмінням імпровізувати, перехоплювати ініціативу і відходити від чіткої лінії проведення бесіди", - розповів Валентин Кім.

Повне інтерв'ю із Валентином Кімом читайте у наступному номері журналу "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко програє Тимошенко по рівню драматургії - психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути