четвер, 13 вересня 2012 17:46

Кулиняк каже, що Прокаєву у Лаврі поновлював не він

Кулиняк каже, що Прокаєву у Лаврі поновлював не він
Михайло Кулиняк каже, що Прокаєву відновили і це справедливо. Фото: mnk.org.ua

Міністр культури Михайло Кулиняк схвалює відновлення Влади Прокаєвої на посаді заступника гендиректора заповідника Києво-Печерська Лавра, однак до нього не причетний. Про це він сказав журналістам під час відкриття Великого скульптурного салону у столичному Мистецькому Арсеналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокаєву відновили на посаді в Лаврі

"Пані Прокаєву відновили на посаді разом з іншими людьми, яких було незаконно звільнено. Це було рішення нового гендиректора — як і всі інші рішення. Я в його справи не втручаюсь, він — людина досвідчена. Я схвалюю відновлення цих людей: ми живемо в правовій державі і маємо діяти в рамках чинного законодавства. Життя йде своєю чергою, думаю, що все стане на свої місця. Найголовніше - щоб засоби масової інформації не вішали ярлики раніше, ніж щось сталося. Впевнений, що в Лаврі вже наступає тиша і спокій, як і повинно бути в цьому святому місті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Києво-Печерській лаврі знайшли нового керівника

Нагадаємо, після конфлікту керівництва та колективу Лаври директорка Вікторія Ліснича звільнила 4 своїх заступників і близько 20 співробітників заповідника. Пізніше Лісничу звільнили з посади наказом міністра культури Михайла Кулиняка. Новим гендиректором призначили Наталію Клименко, вона скасувала підписані Лісничою накази про звільнення. Раніше колишня модель журналу "Плейбой" Влада Прокаєва зізналася, що заплатила 50 тисяч доларів міністру культури Михайлу Кулиняку, для того, щоб отримати посаду заступника гендиректора Лаври.

Зараз ви читаєте новину «Кулиняк каже, що Прокаєву у Лаврі поновлював не він». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути