субота, 10 травня 2008 18:20

Кличко обіцяє пенсіонерам гідне життя

Одному з першочергових завдань Блоку Віталія Кличка в Київраді і його як мера буде забезпечення гідного життя для пенсіонерів. Про це сам В.Кличко заявив на зустрічі з киянами в Деснянському районі столиці.

Як повідомили в прес-службі Блоку, В.Кличко відзначив, що Київрада в рази збільшить соціальні виплати для малозабезпечених і людей з особливими потребами, замінивши разовий пайок до виборів регулярною муніципальною доплатою.

Крім того, лідер Блоку завірив, що він ініціюватиме законодавчі зміни щодо збільшення пенсій від держави і значно збільшить щомісячні доплати пенсіонерам з міського бюджету. "Ми зобов"язані припинити ту ганебну практику, коли люди похилого віку, які все життя віддалили на роботу, сьогодні кинуті напризволяще. Я обіцяю, що наша команда зробить все, аби столичні пенсіонери отримували гідну пенсію і відчували себе в Києві комфортно", - відмітив кандидат в мери.

Нагадаємо, вибори Київського міського голови і міськради відбудуться 25 травня. Виборча кампанія стартувала 26 березн, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Кличко обіцяє пенсіонерам гідне життя ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути