четвер, 24 серпня 2017 12:58

Хтось у Кремлі не один раз перевернувся - Луценко

Хтось у Кремлі не один раз перевернувся - Луценко
Участь іноземних гостей у заходах з нагоди Дня незалежності в Києві є потужним сигналом про високий рівень підтримки України. Фото: Iamir.info

Участь іноземних гостей у заходах з нагоди Дня незалежності в Києві є потужним сигналом про високий рівень підтримки України.

Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає "112 Україна".

"Сьогоднішній парад, а особливо участь у ньому наших міжнародних союзників є дуже сильним сигналом і для українців, і для того, хто сьогодні у Кремлі не один раз перевернувся", - сказав Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Марш нескорених" рушив Хрещатиком - онлайн

На параді в честь Дня Незалежності були присутні підрозділи з різних країн (Великої Британії, Грузії, Канади, Литви, Молдови, Польщі, США, а також знаменні групи Латвії, Румунії, Естонії), більшість із яких - члени Північноатлантичного альянсу також узяли участь у параді.

24 серпня Україна відзначає 26-річницю Незалежності – державне свято на честь ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України.

Зараз ви читаєте новину «Хтось у Кремлі не один раз перевернувся - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути