субота, 03 грудня 2022 21:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Головні новини дня: Нуланд у Києві та ракети для ЗСУ

Головні новини дня: Нуланд у Києві та ракети для ЗСУ
Заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд сьогодні була в Україні. Фото: eastnews.ua

Gazeta.ua нагадує головні новини суботи, 3 грудня.

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Учасники заслухали доповіді про оперативну ситуацію на фронті та протидію ворогу. Окремо проаналізували темпи відновлення пошкодженої військової техніки та забезпечення сил оборони озброєнням і боєприпасами.

В Україні побувала заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд. Вона, зокрема, зустрілася з керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком та послом США в Україні Бріджит Брінк. Під час зустрічі Єрмак зауважив, що заступниця держсекретаря може особисто побачити реальну ситуацію й "переконатися, що українці залишаються мужніми, не покидають свої міста, продовжують боротися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Продовжуємо "мінусувати" можливості окупантів" – Зеленський звернувся до українців

Україна отримала від Іспанії перші системи протиповітряної оборони Hawk. Про допомогу Іспанії повідомив міністр оборони України Олексій Резніков. Він зустрівся з іспанською колегою Маргаритою Роблес.

Національне агентство по боротьбі зі злочинністю Великої Британії затримало російського мільярдера Михайла Фрідмана. Його підозрюють у відмиванні грошей. Згодом олігарха випустили під заставу, заявили в агентстві. Про те, що мова йде саме про Фрідмана, повідомила "Українська правда" з посиланням на власні джерела.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: Нуланд у Києві та ракети для ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути