субота, 10 липня 2010 08:45

Глава МВС каже, що не пропонував виганяти на пустир мітингувальників

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов переконаний, що практично усі мітинги, які проводяться, не обходяться без фінансування.

Про це він заявив в ефірі програми "Велика політика" з Євгенієм Кисельвим на каналі Інтер.

"Дуже сумніваюся, що якісь ентузіасти на автобусах, самостійно, без фінансового супроводу їдуть до Києва", - зазначив Могильов.

Міністр також зазначив, що нібито його слова про те, що мітингувальникам слід виділити якийсь пустир під Києвом(на зразок Гайд-парку у Лондоні), були вигадані журналістами.

"Я знаю, де Гайд-парк у Лондоні. Право мітингувати закінчуються там, де обмежуються права інших людей, права киян їхати вулицями Києва. Коли вулиця перегороджуються, то порушуються права цих людей", - сказав він.

"Міліція прагне запобігти блокуванню вулиць, тому що по них рухаються люди. У них теж є якісь свої питання, справи. Це заважає їм нормально жити. Ми прагнемо запобігти гуркоту під вікнами будинків", - переконував глава МВС.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Глава МВС каже, що не пропонував виганяти на пустир мітингувальників ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути