понеділок, 19 березня 2007 15:15

Генпрокуратура закрила справу проти Червоненка

Генпрокуратура закрила за відсутністю складу злочину кримінальну справу щодо голови Запорізької облдержадміністрації Євгена Червоненка, порушену через інцидент, який стався між ним та охоронцем у Кабміні.

Про це сьогодні на прес-конференції у Києві повідомив перший заступник начальника Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ Сергій Денисенко.

За його словами, кримінальну справу було порушено за матеріалами, які надійшли з Кабміну, і на підставі заяви потерпілого. Втім, у ході проведення слідчих дій потерпілий - представник Держслужби охорони, відмовився від попередніх показів, зазначивши, що Червоненко ненавмисно зачепив його рукою, "вриваючись".

Крім того, за висновками слідчого, зазначив Денисенко, первинні покази потерпілого не розкривають у достатній мірі картину того, що сталося. Крім того, синець під оком потерпілого справді міг з"явитися від ненавмисних дій Червоненка. До того ж свідків інциденту не виявили, а відеокамери спостереження не зафіксували факт інциденту між запорізьким губернатором та охоронцем.

За словами Денисенка, через обмаль доказів, які б викривали вину Червоненка, було прийнято рішення про закриття кримінальної справи за відсутністю складу злочину.

Нагадаємо, що 26 вересня 2006 року охоронець не пропустив Червоненка у приймальню прем`єра Януковича, після чого губернатор нібито його ударив. 10 листопада щодо Червоненка порушили кримінальну справу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура закрила справу проти Червоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути