середа, 28 травня 2008 16:07

Гавриш: РНБО надасть уряду низку доручень для покращення його роботи"

Заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони Степан Гавриш наголошує, що на найближчому засіданні РНБО не стоятиме питання про відставку уряду.

Про це він сказав на брифінгу у середу, коментуючи заяву міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про можливість відставки уряду на найближчому засіданні РНБО.

"Проблема певних політиків полягає в тому, щоб відвести увагу від власних провалів і невдач шляхом перекладання відповідальності на інші інститути", - сказав він.

"РНБО не має жодного наміру ставити питання про відставку уряду, тим більше, що це не входить у компетенцію Радбезу. З огляду на Конституцію це питання належить до компетенції Верховної ради і президента України", - додав Гавриш.

"Власне, уряд може зробити такий вибір. Але наскільки я почув слова прем"єр-міністра, вона такий вибір робити не буде. Отже, ми будемо мати після засідання РНБО стабільний уряд", - сказав також він.

Водночас Гавриш спрогнозував, що РНБО "надасть уряду низку пропозицій, програм, а також доручень для того, щоб він міг краще працювати".

Крім того, за його словами, у п"ятницю РНБО проведе засідання з планових питань, які були узгоджені з урядом.

"Вони входять у портфель стабільного планування РНБО. Це не є додатковим питанням і таким, що вноситься несподівано", - сказав Гавриш, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Гавриш: РНБО надасть уряду низку доручень для покращення його роботи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути