Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 09:21

Добкін: "Мат підвищує продуктивність праці"

Добкін: "Мат підвищує продуктивність праці"
Міський голова Харкова Михайло Добкін визнав, що робота нинішньої міської влади - це доказ того, що матерні вислови підвищують продуктивність праці.

Як повідомляє Медіапорт, журналісти попросили харківського мера прокоментувати дослідження Університету Норвіч (Східна Англія), згідно з результатами якого, міцні вислови укріплюють корпоративний дух компанії, знімають стрес і підвищують продуктивність праці.

"Навіть не знаю, що вам відповісти на це, - сказав Добкін. - Ви знаєте, ми всі живі люди, і, звичайно ж, та людина, яка вибирає роботу, пов"язану з публічною діяльністю, повинна багато в чому себе обмежувати і, звичайно ж, так воно і є. Але бувають моменти, коли або перебуваєш у дуже такому емоційному стані, або, коли знаходишся поряд з дуже близькими тобі людьми такий контроль втрачається", - зізнався мер.

"Я не знаю, як це впливає на ефективність роботи, але, судячи по тому, як працює нинішня міська влада, напевно, це допомагає", - відзначив Добкін.

У ході вересневої передвиборної кампанії відеоролик за участю Михайла Добкіна став причиною справжнього інтернет-скандалу. На відео, викладеному в мережу за кілька днів до виборів, мер Харкова і його помічник Геннадій Кернес вживають ненормативну лексику і поводяться дещо цинічно. Кернес робить Добкіну іронічні зауваження і радить, як слід поводитися при спілкуванні з виборцями.

В розпал скандалу Добкін підтвердив, що в ролику дійсно звучить його голос, і закликав журналістів подумати, що цинічніше: дозволити собі кілька "міцних виразів" у закритому приміщенні або тиражувати ці вислови у відкритому інформаційному просторі, зокрема по телебаченню, пише Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Добкін: "Мат підвищує продуктивність праці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути