середа, 24 грудня 2008 14:33

Черновецький зізнався у почутті до Тимошенко і передбачив її майбутнє

Черновецький  зізнався у почутті до Тимошенко  і передбачив її майбутнє
Київський міський голова Леонід Черновецький напередодні Новорічних свят подякував прем`єр-міністру України Юлії Тимошенко за направлені йому особисті привітання і зізнався їй у любові, назвавши "великою людиною".

Про це сказав сьогодні Черновецький в інтерв`ю журналістам.

"Сьогодні Юлія Володимирівна Тимошенко, яка привітала мене листівкою, вперше зі своїм особистим підписом, її рукою все написано, з Різдвом і Новим роком, вона сказала, що разом ми зробимо мою батьківщину Україну, її Батьківщину, щасливою. Мені це дуже приємно, тому що до цього вона пропонувала до загального огляду дещо інші епітети", - розповів Черновецький.

За його словами, він щодня молився за Тимошенко, і припускає, що ці молитви дійшли до прем`єр-міністра. "Я щиро її люблю. Вона велика людина. У неї велике політичне майбутнє, щоб про неї не говорили, як, власне, і в скромного мера Києва", - підкреслив Черновецький.

Звертаючись до представників ЗМІ, він продовжив: "Привітайте її окремо. Передайте їй мої слова подяки і щирої християнської любові. А листівку я їй уже надіслав", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький зізнався у почутті до Тимошенко і передбачив її майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути