Ексклюзиви
середа, 19 квітня 2006 12:18

Черновецький очистить КМДА від "нечистої сили"

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що приміщення столичної міськдержадміністрації потрібно очистити від нечистих духів, для чого він хоче найближчим часом запросити туди священиків. Про це він сказав у вівторок, 18 квітня, в інтерв"ю ТРК "Київ".

- Я думаю, що днями я попрошу моїх братів із двох православних конфесій, щоб вони гарненько попрацювали над будівлею на Хрещатику, 36, - сказав він.

Він допускає, що "нечистий дух" опинився в будівлі КМДА, оскільки думка матеріальна, "було багато поганих думок за спиною КМДА".

На прохання телеведучого розкрити секрет, до якої віри він належить, Черновецький відповів: "У мене немає ні хвоста, ні рогів. Я ніякий не сектант. Я православний. Я хрещуся на ікону і я поважаю православну церкву".

Водночас він зазначив, що із задоволенням слухає проповіді, наприклад, в католицькому храмі і добре відноситься до будь-якої людини незалежно від кольору шкіри або чогось іншого.

-Головне, щоб вона була патріотом, щоб хотіла змін і щоб я їй вірив, - наголосив Черновецький, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький очистить КМДА від "нечистої сили"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути