пʼятниця, 07 листопада 2008 08:39

БЮТ обізвав Наливайченка "генералом за викликом", а Кислинського - "блазнем"

"Генерал за викликом" Валентин Наливайченко, який вже тривалий час незаконно і недобросовісний виконує обов"язки глави Служби Безпеки України, належить до тих чиновників, які за аналогією з героєм Салтикова-Щедріна, плутає поняття Батьківщина і "Ваше прєвосходительство". Про це заявляють в прес-службі Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ).

"Після того, як через абсолютне несприйняття суспільством провалилася ідея Президента щодо проведення дострокових парламентських виборів, команда глави держави відновила відверту дискредитаційну кампанію", - вважають у БЮТ. Там упевнені: "Всі потуги СП знову направлені на те, щоб обчорнити того, кого Ющенко тримає за свого головного ворога - Уряд, його главу і її команду".

"Прес-служба БЮТ уповноважена заявити, що всі звинувачення з боку глави СБУ проти членів нашого Блоку є політичним замовленням. Тому немає нічого дивного в тому, що вістря псевдоантикорупційної діяльності спецслужби націлене виключно на тих, кого Президент вважає своїми опонентами", - переконані в політичній силі.

Політики переконані: "Що стосується традиційних виступів Кислинського, з нього нічого узяти, тому що придворні блазні навіть за часів абсолютизму користувалися безмежною свободою слова.

Замість цього пан Наливайченко рано чи пізно нестиме відповідальність за приватизацію СБУ на користь окремих осіб, знищення і дискредитацію Служби безпеки, перетворення її на управління з чорного піару при Секретаріаті Президента".

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко доручив Генеральному прокуророві України Олександру Медведьку перевірити інформацію депутата Київської обласної ради Володимира Федосєєва, який заявив про діяльність "організованого злочинного угрупування" під керівництвом депутата від БЮТ Богдана Губського. Про це повідомив заступник глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин.

Раніше на ім"я Президент України надійшло звернення депутата Київської обласної ради Федосєєва з приводу злочинних дій у сфері земельних відносин в Київській області. Зокрема, депутат заявляє, що йому відомо про існування організованого злочинного угрупування в області. "Я як депутат Київської обласної ради заявляю, що мені відомо про існування організованого злочинного угрупування під керівництвом народного депутата України Губського, в яке входять інші народні депутати України, депутати Київського обласного і Київського міського рад", - мовиться в обігу.

Ліга.
Зараз ви читаєте новину «БЮТ обізвав Наливайченка "генералом за викликом", а Кислинського - "блазнем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути