понеділок, 18 лютого 2008 12:47

БЮТ не піде в коаліцію з "Регіонами"

Фракція Блоку Юлії Тимошенко заявляє про те, що не може бути створена інша коаліція, окрім тієї, яка діє на даний момент в парламенті.

Про це сказав лідер фракції БЮТ Іван Кириленко, відповідаючи на питання про те, чи не свідчить вихід глави секретаріату президента Віктора Балоги з партії "Народний Союз - Наша Україна" про можливе переформатування парламентської коаліції.

"Ми говорили, говоримо і говоритимемо: ми створили одну коаліцію, у нас іншої коаліції не буде", - сказав Кириленко.

"Як би важко не було, що 227 голосів, але це наша коаліція", - підкреслив Кириленко.

При цьому Кириленко відзначив, що з 30-денного терміну, відпущеного для початку роботи парламенту, залишилися 24 дні. "Ми чітко розуміємо, курс узятий на позачергові вибори - гра на нервах, у кого нерви виявляться міцнішими", - сказав Кириленко.

При цьому лідер фракції підкреслив, що БЮТ готовий до конструктивної роботи, і фракція не бачить інших завдань, окрім розблокування роботи Верховної Ради і початку конструктивної роботи.

"Але якщо хтось вирішив грати на нервах, то відлік часу пішов. Ще раз повторю, залишилися 24 дні існування цього парламенту", - підкреслив Кириленко.

Він при цьому підкреслив, що фракція БЮТ не може працювати в умовах, коли їй весь час диктують які-небудь умови, і заходити в сесійну залу в умовах, коли роботу парламенту розблоковують на півтори години.

Коаліцію в парламенті України складають БЮТ і "Наша Україна - Народна самооборона", які в цілому мають 228 депутатських мандатів з 450. Один з депутатів "НУ-НС" не підписав угоду про коаліцію, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не піде в коаліцію з "Регіонами" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути