понеділок, 01 вересня 2008 13:17

Богословська обурена тим, що програла Портнову в суді

Сьогодні Печерський районний суд Києва під час розгляду позову народного депутата від БЮТ Андрія Портнова визнав недостовірними твердження народного депутата від Партії регіонів Інни Богословської про те, що "головою Фонду державного майна України не можна призначати пана, який має імідж головного рейдера країни".

Як повідомили в прес-службі Богословської, сама Богословська назвала рішення суду черговим обмеженням свободи слова, політичних прав і свобод людини і громадянина, наступом на вільні засоби масової інформації. На її думку, це рішення направлене на придушення права висловлювати власні думки і надавати свою оцінку подіям і явищам у суспільстві.

"Свобода вираження поглядів - основа демократичного суспільства. Грубе використання недобросовісними політиками нечесних судів є серйозною загрозою для свободи слова і демократії", - мовиться в заяві народного депутата.

Нагадаємо, раніше в одному з телеефірів Богословська назвала Портнова людиною, за спиною якого - сотні рейдерських захоплень, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Богословська обурена тим, що програла Портнову в суді ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути