пʼятниця, 17 серпня 2018 16:11

Більшість облорганізацій "Руху нових сил" підтримали кандидатуру Дерев'янка на пост президента

Більшість облорганізацій "Руху нових сил" підтримали кандидатуру Дерев'янка на пост президента
Від партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" кандидатом в президенти може бути Юрій Дерев'янко

З 20 обласних організацій партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев'янка на пост президента України від "Руху нових сил Михайла Саакашвілі".

На виконання доручення політичної ради партії від 9 липня 2018 року про необхідність проведення внутрішньопартійних праймеріз у форматі відкритих обласних конференцій відбулась низка партійних конференцій, 13 з яких рекомендували політичній раді партії та з'їзду номінувати та підтримати кандидатуру члена ради партії Юрія Дерев'янка від партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі".

Зазначимо, що згідно з українським законодавством висування кандидатів на пост президента України партіями може бути здійснено на її з'їзді не раніше, ніж за 89 днів до дня виборів. "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" офіційно прийматиме рішення щодо висування свого кандидата в президенти на з'їзді, який відбудеться у кінці грудня у законодавчо визначені строки для проведення з'їздів політичних партій з висування кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «Більшість облорганізацій "Руху нових сил" підтримали кандидатуру Дерев'янка на пост президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути