середа, 14 травня 2008 18:23

Більше половини киян упевнені, що на виборах мера будуть фальсифікації

На виборах мера міста Києва діючий мер Леонід Черновецкий може перемогти з великим відривом від суперників.

Такими є результати соціологічного опитування, проведеного Центром соціально-політичних досліджень "Социс".

Як повідомив гендиректор "Социс" Микола Чурилов, презентуючи результати дослідження на прес-конференції в середу в Києві, за Черновецького готові проголосувати 34,6%, за Віталія Кличка - 10,3%, за Олександра Турчинова - 9,1%.

Серед інших кандидатів на посаду мера Києва: за Віктора Пилипишина готові проголосувати 3,7% респондентів, за Миколу Катеринчука - 3,4%, за Олександра Омельченко - 2,3% і за інших кандидатів менше 1% за кожного. Вагалися з відповіддю 33,4% респондентів.

На питання, чи планує піти на вибори, 76,5% респондентів відповіли "так", 7,7% - "скоріше так", 4,8% - "ще не вирішили", 2,7% - "скоріше ні", 7,9% відповіли "точно ні" і 0,5% - "не визначилися".

У той же час, 74,3% опитаних очікують, що на виборах, як міського голови, так і до Київради, будуть мати місце фальсифікації, 8,1% - вважають, що все буде прозоро і 17,7% вагалися відповісти.

Було опитано 1 тисячу респондентів з 9 по 13 травня в місті Києві. Похибка вибірки не перевищує 3,2%, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Більше половини киян упевнені, що на виборах мера будуть фальсифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути