вівторок, 05 серпня 2008 10:01

Балога звинуватив у паводках Тимошенко і натякнув на її непрофесіоналізм

Балога звинуватив у паводках Тимошенко і натякнув на її непрофесіоналізм
Глава Секретаріату Президента Віктор Балога критикує Кабінет Міністрів за те, що в 2008 році не фінансувалися протипаводкові заходи.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

"В 2008 році протипаводкові заходи, так як і інші, спрямовані на запобігання природних катастроф, взагалі не фінансувалися", - передає прес-служба слова Балоги.

Він зазначив, що демонстрація надзвичайних зусиль з ліквідації наслідків паводка нічого не ватра, якщо не було вжито необхідних заходів для його запобігання.

"Можливість передбачати проблеми - одне з найважливіших питань професіоналізму. Я сподіваюся, що такий професіоналізм виявить нинішній уряд при визначенні пріоритетів фінансування надалі", - передає прес-служба слова Балоги.

Він підкреслив, що на сьогодні головним залишається врятувати життя людей і мінімізувати наслідки стихії.

19 населених пунктів станом на 7:00 вівторка залишаються підтопленими в Івано-Франківській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Закарпатській і Тернопільській областях.

23-28 липня Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Закарпатська, Чернівецька й Вінницька області постраждали від паводків, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Балога звинуватив у паводках Тимошенко і натякнув на її непрофесіоналізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути