вівторок, 19 лютого 2008 14:52

Яценюк пропонує підписати Політичну угоду з правками Януковича

Яценюк пропонує підписати Політичну угоду з правками Януковича
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк запропонував новий текст політичної угоди про засади діяльності роботи парламенту шостого скликання. Текст запропонованої угоди опубліковано на офіційному сайті ВР. Про це повідомляє прес-служба парламенту.

"Єдиним конструктивним виходом" із ситуації, що склалася, Яценюк назвав підписання Політичної угоди, яка запропонована у новій редакції з урахуванням пропозицій опозиції.

За його словами, представники опозиції запропонували включити до порядку денного роботи парламенту розгляд закону про Рахункову палату та унормувати діяльність опозиції через прийняття відповідних змін до Регламенту Верховної Ради України.

Коментуючи підсумки наради лідерів депутатських фракцій, яка відбулася на прохання фракції Партії регіонів у вівторок, 19 лютого, Яценюк вкотре наголосив, що "робота парламенту базуватиметься тільки на системному принципі".

"Вибіркових засідань за бажанням тієї чи іншої фракції не буде, і засідання почнуться тільки у конституційний спосіб, без блокування, за відповідним регламентом, за розкладом і за порядком денним, який буде затверджений народними депутатами України", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пропонує підписати Політичну угоду з правками Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути