середа, 04 листопада 2015 14:58

Яценюк очікує на завтрашнє голосування по безвізових законопроектах

Яценюк очікує на завтрашнє голосування по безвізових законопроектах

Важливо проявити мудрість і відповідальність перед українським народом в тому, щоби завтра парламент успішно проголосував законопроекти щодо безвізового режиму для українських громадян. Про це сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні уряду.

Він наголосив на важливості того, аби 5 листопада Верховна Рада України "об'єднаними зусиллями проголосувала всі законопроекти щодо безвізового режиму для українських громадян з метою поїздок до Європейського Союзу".

Яценюк підкреслив, що сьогодні розпочнуться засідання парламентських комітетів щодо розгляду цих питань, і профільні міністри, зокрема міністр юстиції та міністр закордонних справ будуть особисто брати в них участь.

"Нам дуже важливо проявити мудрість і відповідальність перед українським народом в тому, щоби завтра парламент успішно проголосував відповідні законопроекти. І після цього ми будемо очікувати позитивного звіту наших європейських партнерів щодо можливості запровадження безвізового режиму для українських громадян", - підкреслив глава уряду.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк очікує на завтрашнє голосування по безвізових законопроектах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути