четвер, 01 травня 2008 11:46

200 прихильників СДПУ(о) пройшли на Майдан під конвоєм міліції

Близько 200 прихильників Соціал-демократичної партії України (об"єднаної) (СДПУ(о)) провели на площі Івана Франка в Києві мітинг, присвячений святкуванню Дня солідарності трудящих.

Учасники акції, серед яких в основному молодь і люди похилого віку, тримали прапори своєї політичної сили. Також на площі встановлено два намети СДПУ(о).

Керівництво партії поклало квіти до пам"ятника Франка.

За словами глави партії Юрія Загороднього, країна розділена на дві частини, є конфронтації і тому, на його думку, єдиним виходом із ситуації, що склалася, СДПУ(о) вважає об"єднання лівих сил. Він нагадав, що з такою ініціативою партія виступила на своєму останньому з"їзді. "Альтернативи цьому об"єднанню немає", - додав лідер політичної сили.

Мітинг пройшов спокійно, без інцидентів.

За час проведення акції до його учасників приєдналися ще близько 100 осіб і після мітингу колона демонстрантів у супроводі значної кількості співробітників міліції спускаються по вулиці Городецького на Майдан Незалежності для проведення подальшої маніфестації, присвяченої Дню трудящих, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «200 прихильників СДПУ(о) пройшли на Майдан під конвоєм міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути