вівторок, 22 січня 2019 07:15

Журналісти знайшли у Зеленського російський бізнес

Шоумен 40-річний Володимир Зеленський має кінобізнес у Росії.

Російські компанії "Вайсберг Пикчерс", "Платинумфильм" і "Грин Филмс" із виробництва кіно-, відеофільмів і телевізійних програм заснувала кіпрська компанія "Грін Фемілі лтд". Вона ж — співзасновниця ТОВ "Квартал 95". Її власниками вказані Володимир Зеленський, його бізнес-партнери Андрій Яковлев, Борис і Сергій Шефіри та соратник Ігоря Коломойського Тимур Міндіч, йдеться у розслідуванні програми "Схеми".

На запитання про російські фірми Зеленський сказав, що з ними не працює. Від журналістів утік.

— На мене наскочили — я різко відповів. Хлопці, наступного разу не ховайтеся, я дам відповідь на всі запитання. Перепрошую, на всяк випадок, — згодом каже Володимир Зеленський у відеозверненні. — Ні я, ні студія "Квартал 95" не працюємо в Росії. Не їздимо туди. На мене там заведена кримінальна справа через підтримку армії. У нашої компанії справді багато прав. Торгуємо інтелектуальними правами із 21 країною. Це наші ідеї, наші сценарії.

31 грудня торік Володимир Зеленський повідомив, що братиме участь у виборах президента. Документи до Центральної виборчої комісії ще не подав.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти знайшли у Зеленського російський бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути