середа, 22 серпня 2007 17:56

Засідання Кабміну Янукович провів у Полтаві

Минулої середи у Полтаві відбулося виїзне засідання Кабінету Міністрів.

За годину до приїзду прем"єра Віктора Януковича, 57 років, довкола приміщення облдержадміністрації розставляють намети. Люди стоять із синіми прапорами. Багато з них тримають таблички, зокрема "Кременчуг — Януковичу друг". Біля входу двоє чоловіків грають на баянах, співають "Краю полтавський" та "Засівну".

До іншого боку обласної адміністрації сходяться люди з помаранчевими прапорами. Тримають плакати з написом: "Чому пасажирські вагони уряд Януковича купує в Росії, а не в Кременчуці?". Перед самим входом ставлять поролонове яйце з півтора метра у висоту. На ньому написано: "Те саме". Хором скандують "Ганьба!".

Разом з Януковичем приїжджають 23 урядовці. Вони розсідаються в першому ряду зали засідань. Прем"єр заходить туди за 10 хв. до початку. За ним — губернатор Полтавщини Валерій Асадчев та голова облради Олександр Удовиченко. Підійшовши до столу, глава уряду знімає темно-синій піджак і вішає його на спинку стільця.

— Добре ви натопили, — посміхається.

Вітається й сідає. Нарікає, що немає кондиціонерів. Потім каже, що розглянуть два основні питання: підготовка до осінньо-польових робіт і реформа житлово-комунального господарства. Хвалить за роботу міністра ЖКГ Олександра Попова, який родом з Полтавщини. Надає слово урядовцям. Вони оголошують цифри про збір врожаю, свої прогнози. Янукович тим часом переглядає папери.

Зараз ви читаєте новину «Засідання Кабміну Янукович провів у Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути