четвер, 13 грудня 2007 18:03

Юлію Тимошенко попередили про замах

Минулої середи до столичного офісу "Укртелекому" на вул. Володимирській прийшов чоловік. Дав 50 грн і попросив відіслати електронне повідомлення на адресу інтернет-сайту БЮТу: "Внимание! Юля! Снайпер следит за тобой! Четверг!".

"Укртелеком" оприлюднив інформацію про це та звернувся у відповідні органи. Заявив про можливий замах на Тимошенко і російський політолог Сергій Марков. Мовляв, коли Юлія Володимирівна прийде до влади, захоче арештувати своїх опонентів. Тому її можуть убити.

— Усе можливо, — коментує генерал-лейтенант СБУ 62-річний Олександр Скіпальський. — І розповсюджувати недостовірну інформацію про замах на Тимошенко не кожен ризикне. Багато хто не бажає бачити її на цій посаді. Адже сильна влада і сильний прем"єр не потрібні ні Росії, ні Америці. З нею буде набагато складніше домовитися.

Про замах на лідерку БЮТу говорили ще у травні цього року. Тодішній керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів секретаріату Валерій Гелетей показував зім"яті папірці, де навпроти прізвища "Тимошенко" було написано "снайпер" або "вибух".

Той план нібито знищення Тимошенко був такий: роздути конфлікт між нею та головою секретаріату Віктором Балогою, показати, що той хоче стати прем"єр-міністром, а потім скоїти вбивство. Знищити Юлію Володимирівну мали закарпатські кримінальні авторитети, звідки родом Балога.

Водночас учора з Вашингтона надійшла інформація, що американський Центр стратегічних досліджень прогнозує вбивство російського президента Володимира Путіна. Це має статися 7 січня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Тимошенко попередили про замах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути