четвер, 19 листопада 2020 05:35

Віктор Євпак має план, як вирішити болючі проблеми міста

Автор: Анна Дудченко
  Кандидат на посаду міського голови Черкас від партії ”Голос” Віктор Євпак (на фото в центрі) закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. Навчався за кордоном, захистив дисертацію. 2008 року повернувся на батьківщину
Кандидат на посаду міського голови Черкас від партії ”Голос” Віктор Євпак (на фото в центрі) закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. Навчався за кордоном, захистив дисертацію. 2008 року повернувся на батьківщину

Головою міста Черкаси може стати 35-річний Віктор Євпак від партії "Голос". Він підприємець і громадський діяч, меценат, фахівець з інформаційних технологій.

Закінчив із відзнакою Київський національний економічний університет за спеціальністю "Право". Має диплом Корнелльського університету з міжнародного бізнес-права. 2009 року очолив компанію eKreative. Це одна з найбільших ІТ-фірм Черкас, де працюють понад 150 співробітників. Розробляє додатки для мобільних, інтернет-сайти. Дають гроші на благодійність.

2015 року Євпак очолив громадське об'єднання "Нові люди", що опікується проєктами з розвитку Черкас. Позаторік став учасником проєкту "Нові лідери". Його розробка онлайн-реєстрації та закриття бізнесу — одна з найкращих.

Під час передвиборчої кампанії на посаду міського голови часто спілкувався із черкасцями. Зібрав та узагальнив найболючіші проблеми міста. Їхнє вирішення ставить собі за мету.

— Найперше — маємо провести аудит міста. Щоб розуміти, в якому стані приймаємо його. Це зробить одна з найкращих аудиторських міжнародних фірм, — каже Віктор Євпак. — Подібну процедуру проводитимемо щороку. Щоб за кожним разом, після кожного аналізу ситуації життя городян ставало краще. Тоді інвестори бачитимуть зміни і вкладатимуть гроші.

Для вирішення проблеми безробіття політик теж має напрацювання.

— Буде агенція розвитку міста. Фахівці зацікавлюватимуть інвесторів. Досліджуватимуть вигідні сторони Черкас, аналізуватимуть, яких інвесторів легше завести. Це потрібно починати з нуля, тому що в цьому напрямку зроблено дуже мало.

Віктор Євпак хоче розробити систему безпечного міста.

— Це система відеоспостереження з можливістю розпізнавання облич, номерних знаків. Дані потраплятимуть у диспетчерську, яка співпрацюватиме з правоохоронними органами. Ця програма включатиме нові світлофори, освітлення й багато іншого, — зауважує політик.

За дослідженням Євпака, тарифи на опалення в Черкасах можна зменшити.

— За умови, що представники Черкаситеплокомуненерго й Черкаської ТЕЦ разом "відкриють карти", як формується ціна.

Два роки тому я попросив експертів дослідити, з чого складається бюджет розвитку міста. Ми проаналізували й побачили, що в Черкасах є кілька привілейованих районів, які з місцевого бюджету роками отримують фінансування. А інші райони, які люди називають "гетто", недофінансовані. Це Південно-Західний, Сєдова, 700-річчя, Хімселище, район "Д" та інші. Цю ситуацію необхідно виправити, — говорить кандидат у мери.

Про Віктора Євпака під час виборів конкуренти вкидали багато брехливої інформації. Ще активніше це роблять після першого туру. Тоді "Європейська солідарність", "Слуга народу", "Самопоміч", Народний рух України, "Пропозиція" та "Демократичний альянс" підтримали кандидата від "Голосу".

— Останнім часом я прочитав про себе більше фейків, ніж за все життя. "Євпак віддасть місто Порошенку", "Євпак має офшори", "Штаб Євпака очолив Одарич", "Євпак збудує шкідливий завод". Недавно з'явилася неправдива інформація, що хочу закрити дитячі спортивні школи. Люди, які хоча б трохи стежать за моїм життям, знають, що я обожнюю спорт. 2018 року пробіг марафон — 42 кілометри. Тож моя відповідь на це: спортивних шкіл у місті має бути більше, а інфраструктура — якісніша, — говорить Віктор Євпак.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Євпак має план, як вирішити болючі проблеми міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути