Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 18:07

Тимошенко впала на стадіоні в Луганську

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, 47 років, упала в білому костюмі посеред футбольного поля. Це сталося в п"ятницю в Луганську під час святкування Дня шахтаря.

Протягом дня прем"єрка оглядає вугільні підприємства. Увечері їде, аби виступити перед жителями шахтарських містечок на святковому концерті. Він відбувається на стадіоні "Авангард".

Посеред концерту Юлію Тимошенко та міністра вугільної промисловості Віктора Полтавця запрошують на сцену, яка стоїть у центрі футбольного поля. До неї простелена червона доріжка. Керівник уряду йде в супроводі п"яти охоронців. Трибуни гомонять. Тимошенко повертається до них обличчям і махає руками. Розвертається, перечіплюється й із розмаху падає. Її білі туфлі розлітаються в сторони.

До прим"єрки підскакують охоронці та Полтавець. Лідерка БЮТу підводиться, обтрушує костюм, поправляє зачіску, одягає туфлі та йде до сцени.

— Добрый день дорогой Луганск! Это лишний раз свидетельствует о том, что на каблуках ходить нельзя, — захекано говорить у мікрофон. — Меня много раз предупреждали. Но так уже случилось.

Люди сміються. Юлія Тимошенко дякує їм за все, що вони роблять, і вітає. Іде зі сцени під руку з охоронцем.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко впала на стадіоні в Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути