Ексклюзиви
четвер, 20 травня 2010 09:50

Син Ганни Герман перейшов на прізвище вітчима

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Квітень 2007 року. Ганна Герман з Миколою Коровіциним — своїм старшим сином від першого шлюбу
Квітень 2007 року. Ганна Герман з Миколою Коровіциним — своїм старшим сином від першого шлюбу

Заступник міністра надзвичайних ситуацій 30-річний Микола Коровіцин змінив прізвище на Герман. Саме таке мають його вітчим та мати — заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман.

На сайті написано, що відтепер Коровіцин — офіційно Герман. Це прізвище другого чоловіка Ганни Миколаївни — Сергія.

— Треба його запитати, чому хоче мати мамине прізвище. Він доросла людина і скористався своїм законним правом, — каже 51-річна Ганна Герман і кладе слухавку.

Невеликий коментар дав вітчим Миколи.

— Зміна прізвища — сімейна справа, вона обговорювалася, — говорить Сергій Герман, 58 років. —  Це важлива для мене подія.

До призначення на посаду заступника міністра Коровіцин понад три роки був помічником-консультантом нардепа Тараса Чорновола, 45 років. Та Микола безпосередньо з ним не працював, а був при штабі Партії регіонів.

— Насправді він виконував Ганькини забаганки, — каже Тарас В"ячеславович. — Був її персональним водієм: туди поїдь, те забери. Видно було, що вона не дуже до нього ставиться. Була помішана на тому синові, що загинув торік. Старший особливо метким не був. Призначення його заступником міністра було найбезглуздішим з усіх призначень "регіоналів".

Микола Герман закінчив Вищу школу торгівлі у Варшаві. Вступив до неї, коли мати працювала в Польщі кореспондентом радіо "Свобода".

Нещодавно розпорядженням уряду Миколі Володимировичу присвоїли п"ятий ранг державного службовця, найнижчий. У МНС очолює спецпідрозділ, що опікуватиметься безпекою в містах, де відбуватиметься чемпіонат Європи з футболу. Одружений, має сина 2-річного Миколу. Його хрестила Віра Бойко — дружина міністра палива й енергетики Юрія Бойка.

Із першим чоловіком Ганна Миколаївна розійшлася із 30 років тому. Вийшла заміж удруге й народила меншого сина Романа. Торік він загинув. Йому було 16.

Першого разу вийшла заміж за розрахунком

Із першим чоловіком Володимиром Коровіциним у Ганни Герман був "студентський шлюб за розрахунком":
— Тривав він недовго. Я вчилася в університеті, мені було важко — треба було ставити на ноги сестер. Я з першого дня цього шлюбу знала, що піду, як тільки зможу. Але мій перший чоловік був гарною людиною. Просто тоді я не могла дозволити собі вийти заміж по любові. Я пішла з того будинку із сином, узявши із собою тільки зубну щітку. Ми три місяці жили в кімнаті, де не було навіть ліжка.
Другий чоловік сподобався через прізвище і те, що критикував радянський устрій:
— Я точно знаю, що не знайду нікого кращого, ніж Герман. Коли я перший раз лягла з ним у ліжко, зрозуміла, наскільки любов прекрасна.

Зараз ви читаєте новину «Син Ганни Герман перейшов на прізвище вітчима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути