четвер, 10 липня 2008 18:38

Супрун готова забрати своїх людей із "Єдиного Центру"

Напередодні з"їзду партії "Єдиний Центр" лідерка Народно-демократичної партії 43-річна Людмила Супрун провела прес-конференцію. Протягом кількох місяців ці дві політичні сили говорять про об"єднання. Та кілька тижнів тому НДП цей процес призупинила через невизначеність у "Єдиному Центрі".

— Близько двох тисяч членів нашої партії очолили осередки ЄЦ, — каже Людмила Супрун. — Але якщо на своєму з"їзді "Єдиний Центр" вирішить пригальмувати процес об"єднання з демократичними силами, то наші члени поновляться в НДП.

Лідерка розповідає, що недавно зустрічалася із президентом Віктором Ющенком. Мовляв, він підтримує об"єднання НДП із "Єдиним Центром". "ГПУ" запитує, чи продовжать об"єднання, якщо ЄЦ очолить глава Секретаріату президента Віктор Балога.

— Якщо він сповідуватиме ті принципи, які є в нашій спільній декларації, то процес продовжиться, — відповідає Супрун.

У підписаному нею та лідером "Єдиного Центру" Ігорем Крілем документі вказано, що ці дві партії стануть єдиною політичною силою.

Людмила Супрун спростовує чутки щодо призупинення процесу об"єднання із "Єдиним Центром" через те, що вона не отримала посаду голови Запорізької облдержадміністрації.

— Якби мені запропонували і посаду прем"єр-міністра, то я не погодилася б, — переконує. — Коли з поста губернатора йшов Євген Червоненко, то він сказав, що його може замінити або Людмила Супрун, або Валерій Черкаска.

Останній нині є виконувачем обов"язків губернатора Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «Супрун готова забрати своїх людей із "Єдиного Центру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути